BOLU / YENİÇAĞA - Şair Dertli İlkokulu

Bizim Çocuklar e Twinning Projesi

Proje kapsamında yapılan çalışmalar

May

eTwinning Bizim Çocuklar projesi kapsamında öğretmenimiz Merve Kaveci Projeye katılan öğrencilerine sertifikalarını teslim etti.Projeye katılan sınıf Öğretmenimiz Merve Kaveci ve öğrencilerini gayretlerinden ötürü tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle 4-A sınıf öğretmenimiz Merve KAVECİ'nin sınıf öğrencilerinin de içinde bululnduğu gösterilerini sergilediler.

May

Sınıf öğretmenimiz Merve Kaveci'nin meslekleri tanıma kapsamında katıldığı kıymetli söyleşiden..

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Öğretmenimiz Merve KAVECİ okul panosu ve sınıf içi süslemelerini öğrencileriyle yaptılar.

May

4-A Sınıf öğretmenimiz Merve KAVECİ öğrencileriyle şişe kapaklarından sanat çalışmaları yaptılar.

May

Nisan ayı etkinliklerinden Öğretmenimiz Merve Kaveci ve öğrencileri atık malzemelerle oyuncaklar yaptılar.

May

Nisan ayı geri dönüşüm etkinlikleri ile Sınıf öğretmeni Merve Kaveci ve öğrencileri atık malzemelerden geri dönüşüm kutuları hazırladılar.

May

Öğretmenimiz Merve KAVECİ projelerini yaygınlaştırmak amaçlı okul panosu hazırladılar.

May

Mart ayı meslekleri tanıma etkinlikleri ile Merve Kaveci ve öğrencileri,2.ziyaretlerini Özel Eğitim sınıfına yaparak,öğretmenlerinden mesleğini dinlediler.

May

Mart ayı etkinlikleri kapsamında Merve Kaveci öncülüğünde, 4-A sınıfı ziyareti ile İngilizce öğretmeni sınıf ziyareti yaparak öğrencilerimize mesleğini tanıttı.

May

4-A sınıf öğrencileri, öğretmenleri Merve KAVECİ ile öğrenci tanışma webinarı düzenlediler.

Mrt

Sınıf Öğretmeni Merve KAVECİ ve Öğrencilerimiz hem bireysel hem grupla zeka oyunları oynadılar.Sosyallik becerilerini olumlu yönde etkileyen,dikkat ve koordinasyon yeteneklerini artıran ve hafıza güçlendiren çalışmalar oldu ve çok eğlendiler.

Mrt

Öğretmenimiz Merve KAVECİ ile Öğrencilerimiz web 2.0 araçlarından wordwall ve jigsaw puzzle kullanarak etkinlikler yaptılar.

Mrt

Merve KAVECİ ve öğrencileri 8 Şubat Güvenli İnternet Günü içeriğine uygun kodlama çalışmaları yaptılar.

Mrt

Sınıf öğretmenimiz Merve KAVECİ ve öğrencilerimiz Bolu'muzun önemli değerlerinden İzzet Baysal kimdir?,İlimize yaptığı katkılar nelerdir? in cevaplarını aldıkları verimli bir söyleşi gerçekleştirdiler