BOLU / YENİÇAĞA - Şair Dertli İlkokulu

Şair Dertli İlkokulu

Gölyüzü Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No32 Yeniçağa/BOLU
Geleceğin en iyi okulu olmak, en kaliteli öğrencileri yetiştirmektir.
Misyon
Biz.... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, Milli Eğitimin genel amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz... Türk Milli Eğitimin Eğitimin amaç ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam kalite yönetimin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, öğüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız.
Başarılar
2010 Yılı Bolu ili "En Çevreci Okul" dalında Bolu 3.´sü 2011 Yılı TKY Yılın Ekibi dalında "Okul Yenileme Projesi" Bolu 2.´si 2012 Yılı "Beyaz Bayrak" kazandı 2012 Yılı Bolu İlçeleri arasından "En Çevreci Okul"Bolu 1.´si.
Kütüphane Kitap Sayısı :1065
Öğretim Şekli :Normal Eğitim yapılmaktadır.İlçeye bağlı 16 köy ve mezralardan öğrenci Taşımalısistemle ve Merkez Gölyüzü mahallesi öğrencilerinden oluşmaktadır.
Saatler
DERS BAŞLAMA SAATİ:90:30 DERS BİTİŞ SAATİ: 15:00 NOT:04.04.2016 tarihinde Yaz saati uygulamasına göre Vakit Çizelgesi uygulanmaktadır.Saatler artik değişmeyeceğinden okulumuzda taşımalı eğitim sistemi uygulandığından vakit çizelgesi de değişmeyecektir.
BOLU İL MERKEZİNDEN HER YARIM SAATTE DOLMUŞ KALKMAKTADIR.
Servis Bilgisi
Taşımalı eğitim uygulaması olduğundan 2017-2017 Eğitim Öğretim yılından itibaren 5(Beş) öğrenci servisi vardır.Personel servisi bulunmamaktadır.İhtiyaç da yoktur.
YENİÇAĞA İLÇESİ 4700 CİVARINDA NÜFUSA SAHİP BİR İLÇEDİR.
BOLU İL MERKEZİNE 35 KM. UZAKLIKTADIR. YENİÇAĞA İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz fiziki durumuna göre öğrenci kapasitesi 200 dür.Her sınıf bir şubeden oluştuğu için 4 sınıf öğretmeni normu vardır.Okul öncesi(Anasınıfı) bir şube olduğundan 1 öğretmen normu bulunmaktadır.Özel Eğitim sınıfında da 2 norm bulunmaktadır.2017-2018 Öğretim yılı itibariyle öğretmen ihtiyacı yoktur.
Okulumuz bağımsız ilkokuldur
İlkokul
2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında "Bütünün Parçaları" projesi yapılmıştır.