BOLU / YENİÇAĞA - Şair Dertli İlkokulu

Ock

ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ ÖZEL EĞİTİM SINIFININ ÖZEL ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİYLE  BİRLİKTE OKULUMUZ ÖZEL EĞİTİM SINIFINI ZİYARET ETTİLER.ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE EBRU SANATI YAPIP OYUNLAR OYNAYARAK KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER.BU GÜZEL ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN EMEĞİ GEÇEN ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL EĞİTİM SINIFIMIZI ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEKLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR. ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜZEL VAKİT GEÇİRMESİNİ SAĞLADIKLARI VE BİZLERE BU YOĞUN İŞ TEMPOSUNDA  ZAMAN AYIRDIKLARI İÇİN İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINA VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Bolu'da meydana gelen depremlerden etkilenen ve deprem sonrası yapılmasına rağmen olası bir depreme dayanıksız olduğu belirlenen okullar kapsamında haziran ayında okulumuz güçlendirme kapsamında çalışmalara başlanmıştı.Bu çalışmaların sonuna gelinmiş durumda ve öğrencilerimiz için daha sağlıklı bir eğitim öğretim ortamı hazırlanmaktadır.

Kas

Şair Dertli İlkokulu olarak Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 84. yıl dönümünde sevgi ve saygı ile andık.

May

2022 Yılı 23 Nisan Milli Egemelik Ve Çocuk Bayramı ilçemizde büyük bir coşku ile kutlanmıştır.Pandemi nedeni ile iki yıldır iptal edilen bayram kutlamaları, bu yıl ileçemiz "Yaşar Çellik Spor Salonun'da" gerçekleştirilmiştir.Bayram töreninde öğrencilerimizin yaptıları gösteri büyük beğeni toplamıştır ve coşku ile izlenmiştir.

Nis

İstiklal Marşı'nın Kabul Günü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı etkinlikleri içinde ilçemiz ilkokullar ve ortaokullar arası İstiklal Marşı'nı Ezbere Güzel Okuma Yarışması okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. İlkokullar arası yarışmada okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Eren SÜZER birinci seçildi. Yarışmada jüri değerlendirmesi aşağıdaki şekilde olmuştur.

İlkokullar Kategorisi:

1.Eren süzer      (Şair Dertli İlkokulu)

2.Ali Kemal BAYKAN  (Yaşar Çelik İlkokulu)

3.Emine Mira BALCI  (Yaşar Çelik İlkokulu)

Ortaokullar Kategorisi:

1.Hatice  Cemre  ÖZTÜRK  (Mehmet Çelik Ortaokulu)

2.Sümeyra HOTOĞLU  (Borsa  İstanbul İmam Hatip Ortaokulu)

3.Nİsanur ÇELİK  (Mehmet Çelik  Ortaokulu)

Mrt

Okulumuz 4/A sınıf öğretmeni Merve KAVECİ ''Bizim Çocuklar'' e Twinning projesine başlamıştır.Şair Dertli İlkokulu ailesi olarak kendisini tebrik ediyor,başarılar diliyoruz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Öncesi kayıtlarımız başlamıştır.

1. Sınıf Kayıtlarımız Başlamıştır.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 100.Yılı Dolayısiyle İlçemiz ilkokulları  3 ve 4. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen yarışma okulumuz çok amaçlı salonunda 10.03. 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Etkinlikte ilçemiz okullarında derceye giren öğrenciler,görevli öğretmenler ve iokul darecileri yer aldı.

Okulumuzda Pandemi Sürecinde Alınan Tedbirler